Блог

Бестселъри за месец Септември 2019

Автор Nikola Petrov на

Вижте кои са петте най-продавани продукта при нас през месец Септември 2019 и прочетете кратко резюме за всеки един от тях.

Още →

Как да изберем лаптоп за учебната година?

Автор Nikola Petrov на

Покупката на лаптоп за предстоящата учебна година може да се окаже нелеко предизвикателство, ако не знаете какви характеристики са необходими, за да може той да върши работа на вас или вашето дете. Прочетете съветите на нашия специалист Никола и след това направете добър и информиран избор.

Още →

За какво да внимавате при покупка на монитор втора ръка

Автор Nikola Petrov на

Изборът на монитор е също толкова важен, колкото и този на компютър, с който да работите или да се забавлявате. Какво е нужно да знаете и какво точно да гледате, когато купувате употребяван монитор, научете сега.

Още →

5 причини да изберете легална операционна система Windows

Автор Nikola Petrov на

Масовото използване на нелегален Windows е незаконно, неморално и много често неефективно в сравнение с предимствата, които дава легалният такъв. Кои са тези предимства и как да се сдобиете с Windows на повече от достъпна цена, разберете сега.

Още →

6 причини да предпочетете бизнес лаптоп пред потребителски

Автор Evgeniya Bogdanova на

Производителите на лаптопи полагат големи усилия, за да разграничат своите потребителски и професионално ориентирани продуктови линии. Но какви предимства можете да получите, ако въпреки това изберете бизнес лаптоп за лична употреба, научете сега.

Още →


Sale

Unavailable

Sold Out